Świętomarcińska uczta z dostawą do domu!
Daj się zaprosić na świąteczny obiad z gęsią w roli głównej i pysznymi, certyfikowanymi rogalami na deser.
Zgodnie z tradycją 11 listopada, na stołach królować powinna gęsina. Doskonale wie o tym szef kuchni restauracji GARDENcity Tomasz Zdrenka, który przygotował wyjątkowe menu na tę okazję. Wykwintne świąteczne danie można zamówić bez wychodzenia z domu, z dostawą pod drzwi! A co składa się na świętomarcińską ofertę? Zobaczcie sami!
Zupa:
Rosół z gęsi, pierogi z mięsem i grzybami, warzywa brunoise
Danie główne I:
Udko z gęsi confit, kartacz z wątróbką gęsią, kapusta modra, marynowana dynia, żel z żurawiny, demi glace z jabłkiem
Deser:
certyfikowany Rogal Świętomarciński
Cena menu: 75.00 zł
